Henkilökuva

Nimeni on Petteri Hongisto ja olen syntynyt Lappeenrannassa jonka lähettyvillä myös asustelen. Tarkempi asuinpaikkakunta on nykyisin Taipalsaari. Naimisissa olen ja neljän lapsen isä.
Opiskelin nuorenpana käyttötekniikan mekaanikoksi Lappeenrannassa.
Oman yritystoiminnan ohella suoritin myös Datanomin perustutkinnon ja myöhemmin Datanomin ammattitutkinnon (Järjestelmäasiantuntija).
Työtä teen omassa IT-alan yrityksessä nimeltä PHSoft, jonka perustin vuonna 2001.
Armeijakin tuli suoritettua josta kotiuduin lääkintäpuolen alikersanttina.

Harrastukset ja vapaa-aika:
Harrastin pitkään laitesukellusta (P1, P2 ja M1), uppopalloa sekä seinä- ja kalliokiipeily, jotka tosin on jäänyt tällä hetkellä sivummalle. Kaikissa edellä mainituissa harrastuksissa (poislukien uppopallo) toimin myös pätevöityneenä kouluttajana.
Veden äärellä vietän mielelläni aikaani ja kanootilla käyn kesäisin melomassa lähiympäristössä. Pihasta löytyy myös asuntovaunu jolla perheen kanssa tehdään lomareissuja sekä suomessa että ulkomailla.
Tietokoneet kuuluu harrastuslistaani, vaikka tietokoneilla työtä teenkin päivät pitkät. Mielenkiintoni on harrastuspuolelta kohdistunut 3D-grafiikkaan ja muutenkin graafiseen alaan. Tästä johtuen olenkin tehnyt ja ylläpidän suomalaista 3D-grafiikkasivustoa joka pyörii täysin harrastuspohjalta ja on toiminut näin vuodesta 1996 alkaen.

Kaikkien näiden harrastuksien lisäksi luen jonkin verran kirjoja. Suosikkikirjailijoihini kuuluu mm. Stephen King sekä Clive Barker joiden myötä päästään myös elokuvaharrastukseeni. Elokuvaharrastus ei sentään ole ulottunut laitepuoleen, vaan ainoastaan elokuvien katsomiseen.

Politiikka:
Politiikka kiinnostaa, kuten myös lainsäädäntö.
En kuitenkaan ole minkään puolueen jäsen enkä edes osaisi sanoa mikä olisi puolue, jos jotakin pitäisi kannattaa.

Yhdistystoiminnassa olen mukana tällä hetkellä mm. hallituksen varapuheenjohtajana Taipalsaaren yrittäjät Ry:ssä.

Jos jostain kumman syystä haluat ottaa minuun yhteyttä, niin lähetä vaikka sähköpostia osoitteeseen petteri@hongisto.info.